Concert

Orgelconcert

  • door Arno van Wijk (stadsorganist Goes)    Aanvang: 20.00 uur

    Entree: gratis (collecte na afloop)

    Reserveren (verplicht) via info@muziekindegrotekerkgoes.nl
PROGRAMMA


muziek in het teken van het
150e geboortejaar van Louis Vierne


1a. Allegretto Louis Vierne
  b. uit Pièces de Fantaisie: Louis Vierne
- Cathédrales
- Clair de lune
- Carillon de Westminster

2.  uit Trois Pièces: César Franck
- Fantaisie en La

3. uit Trois Nouvelles Pièces: Charles-Marie Widor
- Mystique

4. Symphonie nr. 4 Louis Vierne
- Prélude
- Allegro maestoso
- Menuet
- Romance
- Final 

= = = = =

Er is een aantal richtlijnen en spelregels waar deze concerten de komende periode aan moeten voldoen. Die vermelden we hieronder.

1. Wij zijn verplicht voor deze concerten een reserveringssysteem te hanteren.

 

2. Het aantal zitplaatsen per concert is nog beperkt tot 100 personen, exclusief alle vaste medewerkers aan het concert. Komt u met meerdere personen uit één huishouden, bestel dan in uw reservering het benodigde aantal tickets op dezelfde naam zodat u ook naast elkaar kunt zitten.

 

3. U kunt uitsluitend toegang krijgen tot de Grote of Maria Magdalenakerk via de hoofdingang en op vertoon van de bevestigingsmail van uw reservering op bijv. een smartphone, of een uitgeprinte reservering. Het bijwonen van de concerten zonder ticket is helaas niet mogelijk.

 

4. Uw naam- en contactgegevens zullen wij tot 4 weken na het concert bewaren en aansluitend verwijderen.

 

5. Wij volgen voor deze concerten de richtlijnen van het RIVM en het protocol van de Grote of Maria Magdalenakerk. Wij vragen u daarom in het bijzonder aandacht te besteden aan het volgende:

a. Het is verplicht om steeds anderhalve meter afstand te bewaren, tenzij u behoort tot dezelfde gezinseenheid, dan mag u naast elkaar zitten. Als dat voor u geldt, kunt u dit bij uw reservering aangeven door in één bestelling het aantal benodigde tickets te bestellen

b. Heeft u zelf of iemand in uw huishouden milde klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging en/of heeft u plotseling verlies van reuk of smaak dan vragen wij u dringend om thuis te blijven. Als deze klachten zich voordoen na uw reservering, meldt u zich dan meteen af, zodat iemand anders in uw plaats het concert kan bijwonen.

c. Heeft u door uw leeftijd of gezondheidstoestand een verhoogd risico bij besmetting met het virus, dan adviseren wij u dringend om niet naar de concerten te komen.

d. Wij vragen u voor uw komst naar de kerk uw handen zorgvuldig te wassen en zoveel mogelijk thuis van het toilet gebruik te maken.

e. Bij binnenkomst zal u door één van de vrijwilligers een plaats worden gewezen, u heeft hierin geen vrije keuze. Onthoud hierbij de looproute, want na afloop van het concert dient u deze te volgen in omgekeerde richting. Ook vragen wij u jassen en dergelijke mee naar uw plaats te nemen. Als u zich gezamenlijk heeft aangemeld kunt u wel naast elkaar zitten.

 

f. Ook bij het verlaten van de kerk vragen wij u de aanwijzingen op te volgen van de vrijwilligers. U gaat dan in omgekeerde richting weer naar buiten. Houd ook hierbij die anderhalve meter afstand tot de anderen. Het is voorlopig helaas nog niet mogelijk om na te praten achteraf.


« Terug